Restaurang

Omväxlande miljöer på samma plats

Hos oss ska man alltid känna sig välkommen. Vi vill erbjuda den självklara samlingsplatsen för ett glas med bubblor (med eller utan alkohol) eller såklart en måltid när man vill komma hemifrån en stund. Slå dig ner på vårt mattorg eller varför inte boka in er uppe på terassen där ni ser ut över takåsarna! Kanske blir soffan under trädet just din favoritplats, eller ett runt bord i delin? Här skall det kännas mysigt oavsett om du kommer ensam eller om ni är ett större sällskap. Så hjärtligt välkommen och låt oss ta hand om dig en stund!

Tema

Vad skall ni ha för tema?

Undrade alla inför vår öppning.

Men vi vill inte måla in oss i ett hörn. Vi älskar god mat svarade vi och bestämde oss för att göra just så. Servera god mat där vi följer årstiden eller kanske bara hjärtat, naturen och förstås gommen. Vi vill även bjuda er - våra gäster på det som passar och finns tillgängligt för tillfället. Ibland är det enkla helt fantastiskt och ibland är det som får ta lång tid på sig i köket helt underbart! Världens alla kryddor, spännande smaker och att se tillbaka på historien men även blicka framåt på trender, är sättet vi vill jobba på. Att sedan vegetariska rätter får ta mer plats än bara som gästspel eller att hamna längst ner på menyn, ser vi som en självklarhet.

Passar för små och stora sällskap

Tack vare våra generösa ytor har vi möjlighet att ta emot även större bokningar utan att det känns trångt.

Och du som gäst får gärna komma med idéer och förslag hur vi kan använda våra utrymmen. Du kanske planerar en årsdag, överraskning eller något annat kul, vi hjälper gärna till!

Men är ni fler än 10 personer behöver vi tillsammans komma överens om en meny i förväg, detta för att ni ska bli omhändertagna på bästa möjliga sätt.

Dagtid hos oss

Lunchmeny

Lunchmenyn serveras hos oss måndag - lördag

Måndag - fredag 11 - 14:30

Lördag 12 - 17

Trädmeny

I tillägg har vi dagliga erbjudanden på vår trädmeny!

Måndag - fredag 11 - 17

Lördag 12 - 17

Kontakt

Vi svarar i telefon 14:00-17:00
Vi svarar på mail 14:00-17:00
Observera att bokning via mail är giltig först efter en bekräftelse från restaurangen.
Vi tar ej emot bokningar via Facebook eller Instagram

Måndag-torsdag stänger köket kl. 20.00.
Fredag-lördag stänger köket kl. 21.30.

Restaurangen har öppet:

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: