Café Å

Låt oss skämma bort dig en stund!

Välkommen till Café Å! Här stressar vi inte.

Eller vi ska i alla fall försöka att inte stressa även om det är svårt i dagens brus. För oss är det inte viktigast att det går snabbt, utan i stället är det mötet med våra gäster som vi sätter i fokus. Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig lite bortskämd.

Hungrig?

Gillar du sallader, bakad potatis eller en riktigt god grillad smörgås så vågar vi nästan lova att du kommer gilla oss. Mycket hos oss är vegetariskt men det finns alltid alternativ för den som vill ha något annat.

Till gofikat finns det såklart kanelbullar, brownies, praliner och lite annat smaskens. Ibland har vi något bara för dagen då vi kanske testar ett nytt recept, vem vet?

Att gå på café

Jag som står bakom Café Å heter Sandra och med Café Å vill jag försöka skapa känslan och en mix av mina egna favoritcafeér genom åren. Och med det inser jag i hur många olika skeenden i livet jag faktiskt har hängt på café! Behöver du sitta och jobba en stund, ha ett kortare möte, en date, eller kanske bara tjata en stund i mammagruppen så ska du alltid kunna känna att det finns plats för dig här hos oss!

Kontakt

Vi svarar i telefon: Under våra öppettider
Vi svarar på mail: Efter klockan 19:00

Café Å öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: